Verzenden

Verzendkosten in Nederland
Wij bieden gratis verzending aan voor al onze abonnementen. Zodra de bestelling verstuurd is krijgt u direct een track & trace nummer per mail toegestuurd. Hiermee kunt u de zending volgen.

Levertijd
Wij leveren al onze koffieproducten direct uit voorraad. Hierdoor kunnen we de bestellingen binnen 24 uur na de betaling versturen. Mocht een product niet op voorraad zijn, dan wordt dit op de productpagina aangegeven. Zendingen worden doorgaans binnen 1 werkdag door PostNL of DHL bij u bezorgd.

Retourneren

Annuleren
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos mogelijk. Dit kunt u direct per mail doorgeven of indien u een account aangemaakt hebt, direct vanuit uw account pagina annuleren.

Retourneren
Bent u niet tevreden met u bestelling? Dan kut u deze binnen 14 dagen zonder opgave van redenen retourneren. Deze termijn gaat in op de dag van ontvangst van het product.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht zijn aankopen die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken.

Bij vragen m.b.t. tot retourneren kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie onze contact pagina voor onze contactgegevens.

Retouradres:
Koffieduif.nl
Sandenburg 571
2036PP, Haarlem
Nederland

Wanneer u een bestelling wilt retourneren, verzoeken wij u een email naar info@koffieduif.nl te sturen. Met vermelding van uw bestelnummer. Na ontvangst en controle op volledigheid van de retour ontvangt u het volledige aankoopbedrag binnen 7 werkdagen teruggestort op uw rekening.