Koffieduif

Koffieduif.nl heeft een uniek koffie abonnement concept ontwikkeld voor de koffieliefhebbers die opzoek zijn naar nieuwe koffiesmaken.

Nederlanders houden van koffie, echter kennen de meeste koffieliefhebbers alleen de verschillende koffiemerken en smaken die bij de supermarkt verkrijgbaar zijn. Enkele halen de koffie bij de lokale koffieboer, maar er zijn weinigen die het land afgaan opzoek naar al het bijzondere koffie die bij de lokale koffiebranderijen vers gebrand worden.

En dat is zonde vinden wij! Want Nederland heeft meer dan 100 koffiebranderijen die iedere dag hun bijzondere koffie branden. Het aantal neemt ook ieder jaar toe, want er is altijd een nieuwe combinatie in koffiebonen en brandingswijze te bedenken. Iedere koffiebranderij heeft een eigen smaak en identiteit die je proeft in hun koffie. 

Wij brengen al deze lokale koffiebranderijen op ons platform samen en creëren zo de unieke mogelijkheid voor jou als koffieliefhebber om koffie te proeven die je niet zo maar ergens anders tegenkomt. Zeker niet in de supermarkt.

Ons concept is uniek en draait om koffie en belevenis. Iedere maand ontvang je een geselecteerde koffie van een van de aangesloten koffiebranderijen. Daarbij vertellen we je ook wat die koffie kenmerkt en het verhaal achter de koffiebranderij. We nemen je mee in de wereld voorafgaand aan de koffie wat je op dat moment drinkt. Van oorsprong waar de koffiebessen geplukt zijn tot het moment en plek waar ze gebrand zijn. Je proeft een verhaal en niet zomaar een koffie. 

Of je nou een koffieliefhebber bent die thuis graag een lekker kop koffie drinkt of een horecaondernemer die haar klanten een bijzondere koffiebeleving wilt geven, bij Koffieduif.nl maken we dat waar.

Beleef zelf de ervaring

Uniek concept

"Het concept is uniek! Nooit geweten hoeveel bijzondere koffiebranderijen er in Nederland zijn."

H. Smits
Iedere maand verrast

"Na bijna alle koffie uit de supermarkt geproefd te hebben, was ik toe aan iets anders. Koffieduif.nl verrast me iedere maand opnieuw!"

S. Kruize
Favoriete koffie

"Onlangs heb ik mijn nieuwe favoriete koffie ontdekt via Koffieduif.nl, uit een branderij in Haarlem. Zonder Koffieduif zou ik deze koffie anders nooit geproefd hebben."

O. van Hoof
Koffieduif.nl logo